Lines Lady

Take a look at these pic.

female assistant

Recently she caught attention of football lovers due to some “medieval” (supposedly off air) comments by Sky Sports senior journalists that doubted her understanding of offside rules. Those comments, that released prior Wolves-Liverpool match (22-01-2011), considered as “sexist” as her capability as official being ridiculed just because of her sex.

Later on, she made correct decision when she kept her flag down during the process of Torres’ first goal in that match, which many Wolves fans (and Liverpool hater :P) considered as offside. Let just watch these video, and rest assured, Raul definitely onside while receive pass from Poulsen and then sending the ball to Torres whom then net the ball:mrgreen:😎

Now, let just focus to the lineslady😀. I think she’s more attractive when she’s “in action” on the pitch rather than her official photo here. Here’s another photos of her on the pitch

flags up

look at his finger👿

More pics of her on the pitch here [klik]

Well, in the end, we may conclude that women looks cool and more attractive when she’s in action on her job, especially field or physical required job:mrgreen:

5 Responses to “Lines Lady”


  1. 1 Idub January 26, 2011 at 13:25

    “which many Wolves fans (and Liverpool hater ) considered as offside” —> normal sekali, idola selalu benar, biasa laah soal persepsi, makanya banyak kekerasan antar golongan, ini yang engga normal :p

  2. 2 TamaGO January 27, 2011 at 16:01

    wah ada ya penjaga garis cewe? wah klo banyak yg kaya gini gw bakal lebih rajin nonton bola😀

  3. 3 presyl January 27, 2011 at 21:55

    aah.. nyebelin banget waktu komentator pertandingan tersebut komen ga baik tentang hakim garis perempuan itu, ternyata di luar sana sekalipun masih banyak yg ga menyetarakan kedudukan cewek dan cowok.

  4. 4 andyan February 1, 2011 at 14:56

    wew, liverpool akan segera bangkit nih kayaknya
    welcome suarez and carroll
    glory glory manchester united😀

    *melenceng dari artikel*

  5. 5 Arm Kai February 4, 2011 at 16:18

    @ Idub:
    haha, bias yang biasa ya😛
    __

    @ TamaGO:
    ada dong, mbaknya lumayan cakep lagi kalo lagi beraksi:mrgreen:
    __

    @ presyl:
    ya sebenernya wajar sih, sepakbola kan identik dengan maskulinitas
    cuma komentar itu sebenernya ga dimaksudkan untuk dipublish sih, cuma apes bocor aja ke media
    *mencoba melihat dari sisi lain*

    saya pribadi juga pertama kali pasti mengernyitkan dahi kok kalo liat ada cewek mewasiti pertandingan cowok. tapi ya cuma sebentar, ngga terus memandang enteng semata-mata karena gendernya😉
    __

    @ andyan:
    welcome Suarez and Carroll
    glory glory Newcastle United😀
    #eh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: